torstai 3. elokuuta 2017

Elsa&Rose swimwear

Moikka. Nyt on kesä hyvässä vauhdissa ja uimakelit on mitä parhaimmilaan just nyt. Kaupoissa on jo kesäale ja biksuja on myyty jo muutama kuukausi. Kävin yks päivä kaupoilla kattelemassa biksuja ja löysinkin Cubuksesta ja esim. Bikbokista monta kivaa. En vielä ostanu mitään, tulin kotiin ja selasin Instagramia tapani mukaan ja törmäsin yhen mun kaverin järjestämään Elsa & Rose biksu-arvontaan. Katoin heti, että tossa on aivan ihanat bikinit, näyttää tyylikkäältä ja just sen näköset mistä mä voisin tykätä. Kävinkin sit ihastelemassa noiden nettisivulla noita biksuja ja ihastuin niihin vielä enemmän. Aattelin että mun on pakko hankkia tommoset biksut ittelleni. Löysin monet kivat mutta lopulta päädyin näihin.



                                                        
                       Thinking Of You set 60€ - Elsa&Rose

                                                                          

Kyseessä on siis noi pinkit tosta alemmasta kuvasta. Oon tykänny tosi paljon ja ne on ollut kovassa
käytössä. Toi pitsinen osa varsinkin kiehtoo mun silmää ja laatu tuntuu päällä ja näkyy myös ulospäin. Aijon pitää näitä koko kesän ja ostaa ehkä toiset Elsa&Rose bikinit. Käykää tekin
 kurkkaamassa https://elsaandrose.com/

Nyt aijon ottaa aurinkoa koko tän viikon ja ens viikon. Kohta alkaa koulu. Kesä on menny ihan hurjan nopeesti! En ees tajua miten nopeesti se on mennyt kun on ollut niin paljon kivaa tekemistä.
Tää kesä on ollut tähän mennessä yks kivoimmista mun mielestä. Oon ehtiny käydä huvipuistoissa, mökillä, nähnyt kavereita, käynyt ulkona syömässä ja shoppaillut. Alan nyt elokuun puolivälissä
odottamaan ens vuoden kesää haha. Nauttikaahan nyt näistä kesän parhaista keleistä kun voi syödä jäätelöö ja käyttää biksuja ja uida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti