sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

New sportswear

Moikka! Tänään kävin XXL:ssä ostamassa ittelleni vähän uusia lenkkeily ja salivaatteita. Löysin paljon mitä oisin halunnu ostaa ja muutaman ostinkin. Oon ettiny jo pitkään uutta salikassia. Tähän mennessä mulla on ollu käytössä semmonen adidaksen säkki-reppu. En oikee tiiä millä nimellä niitä kutsutaan:D semmoen jumppakassi haha. Nyt löysin uuden Niken kassin. Se on tosi kätevä ja siihen mahtuu paljon paremmin kaikki mitä salille tarviin: juomapullo, sisäkengät, treenihanskat, pyyhe ja mitä nyt tarttee mukaan. Hintaakaan tällä ei ollut kun 40€ niin mun oli pakko ostaa tää ihanuus.




Omistan Nike-merkkisiä vaatteita liikakin mut tykkään niiden tyylistä ja väreistä. Esim. Niken kenkien lesti sopii täydellisesti mun jalkaan kun mulla on aika kapeet jalat.  Tää kassi pisti silmään kun kävelin urheiluvaateosastolla. Ihastuin varsikin tohon väriin. On se paljon kivempi käydä sit salilla kun on semmoset vaatteet joissa viihtyy. Shoppailen usein treenivaatteita ihan vaan motivoimaan mua liikkumaan. On hyvä fiilis kun tietää että näyttää myös tyylikkäältä.





Tällanen perus toppikin lähti mukaan. Siellä on noita monissa väreissä jos ootte kiinostuneita. Tykästyin heti tohon oranssiin. Hintaa oli 35€. Ja siis Tammiston XXL:stä. Se on kyl monipuolinen kauppa tai ootte varmaan kuullu mut siis siel on ihan sikana kaikenlaista urheiluun liittyvää vaatetta ja tarvikkeita, sielt kannattaa ostaa myös proteiinit jos käytte ni samalla. Sit ostin myös yhen Casallin juomapullon. Mul kävi vikan juomapullon kaa silleen et se vuoti mun kassiin jos oli samassa kaikkii tärkeitä papereita. Pääti etten käy salilla ennen kun mul on uus juomapullo.



Urheiluhousujakin kattelin mut mul on niin monet etten viiti ostaa enää kaappin. Omistan varmaan kymmenet. Eniten käytän niitä Nike Pro perus mustia treenitrikoita. Ostin ne Nellyltä joskus 55€ makso ja on kyl ollu tosi hyvät.

Mun treenitottumuksista nyt ylipäätän että en oo mikään persoal trainer, tykkään käydä salilla mut en tosiaankaan oo mikään huippuasiantuntija eikä multa kannata kysellä neuvoja siihen liittyen:D Mul on pikkusisko, se on mua vuotta nuorempi. Se tietää salilla käymisestä ja salitreenistä tosi paljon, mimmonen treeniohjelma, se osaa käyttää kaikkia salin laitteita ja neuvoa oikein miten mitäkin kehon osaa kannattaa ja kuuluu treenata. Oon saanu siltä tosi paljon apua noihin asioihin liittyen ja tykkäänkin käydä sen kanssa usein salilla. Mulla ei tällä hetkellä oo mitään tarkkaa ja tiettyä treeniohjelmaa, mutta jaan mun treenin eri päiville. Yks päivä selkä, yks kädet, yks jalat, vatsa tai keskivartalo. Joskus meen salille vaan venyttelemään tai vaan juoksemaan. Käyn salilla yleensä sen kolme kertaa viikossa. Jos rehellisiä ollaan. Joskus kun tekee mieli saatan käydä jopa 5 kertaa viikossa. Tarkoituksena mulla olisikin lisätä nyt syksyyn mennessä treenamista niin et tulis mentyä 5 kertaa viikossa. Haluun nyt kesällä kuitenkin ottaa vähän rennommin ja viettää enemmän aikaa ulkona. Juoksemassa oon käyny melkeen joka toinen päivä. Tykkään tosi paljon juosta ja oon harrastanu sitä jo 14-vuotiaasta lähtien. Juokseminen auttaa pitämään peruskuntoa yllä ja koen että siitä saa parhaat hyödyt irti. Jotkut sanoo että kävely polttaa rasvaa. Onks se totta? Mä koen taas että juokseminen on hoikentanu mua tosi paljon ja se oikeesti tehoaa jos tahtoo tiputtaa muutaman kilon. Mut se on vaan mun mielipide ja mä en edelleenkään oo mikään huippuasiantuntija näissä asioissa:D
 Tänään en kyllä jaksa lähteä lenkille kun mittari näyttää 23. Mun pari kaveria tulee meille ja lähetään varmaan hietsuun. Viettäkää kiva lomapäivä!

4 kommenttia:

  1. Todella kivanoloinen blogi! Liityin muuten lukijaksikin:)

    https://tia-marial.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Okei no kiva jos tykkäsit. Mä meen kattoo ton sun blogin.:)

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia oot tehnyt!! :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Toi Niken kassi on tosi kiva! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista